路亚发烧友——路亚运动风向标

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

VS3070

為了慶祝新一年來臨,今日去魚具店辦年貨,忍不住買左隻3070.
呢個系我第三個MEIHO盒,第一個系3030,第二個系4060,
MEIHO盒俾我的感覺一向系耐用度與功能兼備,呢款3070身邊有幾位朋友都用緊.

正面

上面

面個格

底個格

底部

放左假餌後關上盒

放左假餌後開左盒

底層放左假餌後

3070可以放到幾多野?睇情況而定.好似面個格,我相裏面放左50隻saltwater lure仲有空位剩,應該可以放到70隻,而freshwater lure應該可以放到多至140隻.底個陣亦可以放好多野,小物、軟蟲、假餌都ok,1000型号的spinning reel同埋baitcasting reel都可以放到,但再大小小的spinning reel就吾夠位放lu...

3080我都有與趣,宜家諗緊買吾買好....

MEIHO Website: http://www.meihokagaku.co.jp/

沙发
哗~!好多军火呀~!!:36_2_5F25 :36_2_5F25

:36_2_5F25 好东西,严重羡慕中!!

漂亮实用,提议老凯组织货源。

為了慶祝新一年來臨,今日年貨,忍不住買左隻3070.
年貨去魚具店辦!36_2_33 36_2_33 36_2_33

好货色!!!!!:36_2_5F25 :36_2_5F25 :36_2_5F25

:36_2_5F25

荣版真是超级发烧友,节日啊纪念日啊都是买装备的好借口~~~36_2_35

建议K版引进一批吧,好东西!

毒啊~~~~~36_2_31

原帖由 光头渔夫 于 2007-2-17 09:09 发表
漂亮实用,提议老凯组织货源。

强烈建议凯文准备一批货过来我们兄弟也办一下年货。呵呵